Mihaela Radulescu Si Dani Otil

Mihaela Radulescu se afla la emisiune pentru a-si lansa noul volum Niste raspunsuri. Apoi i-a dat lovitura de gratie punand capat relatiei.


Pin On Stuff

Mihaela Rădulescu a surprins pe toată lumea în urmă cu ceva timp când a făcut declarații neașteptate despre fostul ei partener Dani Oțil.

Mihaela radulescu si dani otil. Mihaela Rădulescu 45 de ani şi Dani Oţil 34 de ani au avut o relaţie de şase ani timp în care au făcut mai mult naveta Monaco - România. Mi-a dat cele mai frumoase zile si cuvinte si vise din viata mea. S-a iubit cu Mihaela Rădulescu 49 de ani iar acum a trecut la o categorie de femei apropiate de vârsta lui.

Mihaela rădulescu si dani otil. Mihaela rădulescu si dani otil. Dani Otil s-a emotionat pana la lacrimi la propriu cand iubita sa Mihaela Radulescu a rugat pe cineva sa ii citeasca niste versuri din noua sa carte in timpul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.

Chiar și așa au decis să despartă. Mihaela Radulescu a confirmat luni despartirea de Dani Otil subiect ce a fost comentat intens de presa in ultima vreme. Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu timp de șase ani de zile.

Ce mai profunda femeie s-a intalnit cu cel mai sensibil barbat si impreuna ne dau in fiecare zi o lectie de iubireSUNTE-TI CEI MAI TARI. Mihaela Rădulescu i-a dat papucii lui Dani Oțil. Mihaela Radulescu a oferit ultimele detalii despre evenimentul Romanian Extreme Adventure un concurs de offroad care se desfasoara in Muntii Buzaului si la care participa si Dani Otil in cadrul emisiunii Neata cu Razvan si Dani de la Antena 1.

Toți cei din jurul lor se așteptau ca Dani și Mihaela să se căsătorească deoarece păreau foarte fericiți. Mihaela e omul care mi-a zambit mai frumos si mai des decat orice ruda orice aproiat. Dani Otil fostul iubit al Mihaelei Radulescu si prezentatorul matinalului de la postul Antena 1 a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va deveni tata.

Dani Otil 33 de ani nu si-a inchipuit ce va declansa cand a cerut-o pe iubita lui Mihaela Radulescu 44 de ani de sotie. Dani Otil fostul iubit al Mihaelei Radulescu si prezentatorul matinalului de la postul Antena 1 a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va deveni tata. Cei doi s-au despărțit în 2014 și de atunci drumurile lor nu s-au întâlnit.

In loc sa topaie de fericire si sa accepte cu ochii in lacrimi propunerea lui diva l-a refuzat. Până acum cei doi nu au făcut nicio declaraţie oficială despre încheierea relaţiei şi nici nu au putut fi contactaţi de către Click. Pentru cei care cred că au parte de o zi proastă 16 Mai Citește mai multe Andreea Raicu.

Mihaela Rădulescu 45 de ani şi Dani Oţil 34 de ani vor participa împreună la cea de a doua ediție Wings for Life World Run în Romania al căror ambasadori sunt pentru ţara noastră. Mihaela Rădulescu și Dan Oțil dețin secretul longevității în ceea ce privește relația pe care o au de câțiva ani buni la distanță. Check spelling or type a new query.

Imaginea cu viitoarea mamica imbracata intr-o rochie alba stramta si cu viitorul tata in brate cu o pisica a strans peste 40000 de like-uri in mai putin de o ora. Jur ca nu au costat nimic. Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu în ziua nunții lui Dani Oțil.

Mihaela Radulescu l-a facut pe Dani Otil sa planga in direct. Prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani Antena 1 Dani Oțil 38 de ani se iubește cu o superbă domnișoară de 26 de ani model de succes. Chiar și așa au decis să despartă.

Check spelling or type a new query. Diferența de 11 ani dintre ei nu a fost o piedică în povestea lor de dragoste care a avut un final complet neașteptat. Vedeta a raspuns unei intrebari pe pagina de Facebook Mihaela Radulescu punand astfel punct speculatiilor.

Mihaela rădulescu si dani otil. Diva de la Monaco a declarat că se bucură că în sfârșit Dani și-a găsit sufletul pereche și este fericit și liniștit alături de Gabriela. Imaginea cu viitoarea mamica imbracata intr-o rochie alba stramta si cu viitorul tata in brate cu o pisica a strans peste 40000 de.

E dupa mine omul care are atata optimism si energie poztiva cat sa imparta si la cei din jur. Mihaela Radulescu si Dani Otil - Primul film impreuna Stiri Vivaro from thumborunicaro Maybe you would like to learn more about one of these. Dani unde te uiţi aşa pofticios.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit timp de șase ani o intensă poveste de iubire. În cadrul emisiunii Teo a dorit să afle de la Mihaela Rădulescu dacă în viaţa ei are loc un alt bărbat iar răspunsul Mihaelei i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă aceasta mai are o relaţie cu Dani Oţil. We did not find results for.

Până ieri când Mihaela a fost invitată în emisiunea coprezentată de Dani. La ea ma raportez si cu ea ma consult.


Pin On Images


Pin On Wow


Pin On News Buzau


Prince Charles Prince Of Wales And Diana Princess Of Wales Wearing Princess Diana And Charles Charles And Diana Princess Diana Wedding


Pin On Vedete


بعد إعلان إسلامها ملك ماليزيا يتزوج ملكة جمال روسيا Russian Beauty Swedish Beauty Beauty Queens


Pin On Vedete


Oana Roman In Copilarie 2 Mens Tshirts Mens Tops Men


Pin On Images

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mihaela Radulescu Si Dani Otil"

Posting Komentar